Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su interjerodekoras.lt slapukų politika. Daugiau apie privatumo politiką.
SUTINKU

Akustinės plokštės sienoms

Plokštes FLAT 400x2600 Royal.

Nauja prekė

Akustinės plokštės sienoms išmatavimai (aukštis x plotis x storis ) 260 × 40 × 1.5 cm.

Spalva: Karliškas ąžuolas.

Tvirtinimui rekomenduojama naudoti klijus: M300.

Smulkiau

Pristatymas 5-10 d.d.

68,27 € su PVM

68,27 € už Vnt.

Apie prekę

Akustinės plokštės sienoms yra pagamintos iš aukštos kokybės MDF skersinios, kurie sumontuoti ant garsą sugeriančio juodo arba pilkos spalvos veltinio. Kurios yra saugios tiek žmogui, tiek aplinkai. Šios plokštės pasižymi akustinėmis savybėmis ir gali būti naudojamos įvairiose vietose, įskaitant viešąsias erdves, pavyzdžiui, restoranus ir biurus, taip pat gyvenamuosius pastatus. Jas galima naudoti ir kaip sienų ir lubų apdailos medžiagas, ir kaip baldų dizaino elementą.

Akustinės plokštės sienoms unikalus gaminys, puikiai derantis prie šiuolaikinio interjero dizaino tendencijų. Šie funkcionalūs ir elegantiški aksesuarai yra puikus sprendimas žmonėms, norintiems lengvai pakeisti savo butą. Pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, mūsų akustinės panelės garantuoja ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Dėl to jie tarnaus ilgą laiką, išlaikydami originalias savybes ir estetiką. Galimi šešių spalvų variantai: White, black mat, saragossa, brown oak, royal oak.