Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su interjerodekoras.lt slapukų politika. Daugiau apie privatumo politiką.
SUTINKU

Plokštės WPC

81031-8mm

Nauja prekė

Sieninė plokštė su HD raštu.

Kaina nurodyta už 1 WPC plokštę, kurios matmenys 2800x1100.

PLOTIS: 1100 mm.

AUKŠTIS: 2800 mm.

STORIS: 8 mm.

MEDŽIAGA: WPC PLOKŠTĖ.

APDAILA: MEDŽIO STRUKTŪRA

Smulkiau

Pristatymas 5-10 d.d.

194,42 € su PVM

Apie prekę

Plokštės WPC – tai jau paruoštas konstrukcinis sprendimas, kuriame medienos ilgaamžiškumas derinamas su montavimo paprastumu. Puikiai tinka tiems, kurie ieško greitų ir efektyvių sprendimų.. Dėl paruoštos formos jų montavimui nereikia papildomo apdorojimo ar specializuotos įrangos, todėl jie yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori greitai ir efektyviai atnaujinti savo interjerą. WPC plokštės yra patvari ir lanksti statybinė medžiaga. Tai alternatyva tradicinėms medinėms plokštėms, pasižyminti didesniu patvarumu. Juos lengva prižiūrėti, nereikia dažyti ar impregnuoti. Plokštė lengvai lankstosi ir gali būti pritaikyta beveik prie bet kurios sienos. Dėl nepaprasto lankstumo jį galima tvirtinti prie kolonų, suapvalintų sienų ar lubų. WPC plokštės siūlo neribotas išdėstymo galimybes, nes jas galima derinti į įvairius raštus. Galite sukurti unikalias kompozicijas, pritaikytas jūsų individualiems poreikiams ir interjero stiliui.

WPC PLOKŠČIŲ SAVYBĖS
HD raštai.
WPC sienų plokštės yra atsparios drėgmei, todėl idealiai tinka patalpoms, kuriose vyksta dideli drėgmės pokyčiai, pavyzdžiui, vonios kambariams ir virtuvėms.
Plokštė visiškai atspari dėmėms.
Dėl medienos ir polimerų mišinio WPC plokštės pasižymi išskirtiniu patvarumu. Jos atsparios pažeidimams, įskilimams ir įbrėžimams, todėl daugelį metų išlaiko pirminę išvaizdą.

KAIP PIRKTI
Apskaičiavę reikiamą vienetų skaičių, pridėkite juos į krepšelį. Nurodyta kaina yra už 1 plokštę, kurios matmenys 2800x1100.
Pastabose pardavėjui pateikiame informaciją apie pasirinktą skydo raštą, pvz., N° 312 B,C,A, tai garantuoja rašto derinį.
Užsisakius 1 plokštę ir nenurodžius rašto, plokštė bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

WPC PLOKŠTĖS BET KOKIAM INTERJERUI
Gyvenamosioms patalpoms.
Biurų ir visuomeninių pastatų.
Parduotuvės, galerijos ir paslaugų teikimo vietos.
Prekybos centrai.
Viešbučiai ir apgyvendinimo įstaigos.
Švietimo įstaigos.
Sporto objektai.

Įsigijus WPC plokščių, jums nereikės profesionalų joms montuoti. Tai paprastas ir greitas montavimas, kurį galite atlikti patys, sutaupydami laiko ir pinigų.